Αντίο  από τον Παναθηναϊκό  στη Ευρωλίγκα ΤΗΥ

Με απόφαση  του ιδιοκτήτη του ,Δημήτρη  Γιαννακόπουλου , από την ερχόμενη περίοδο θα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA

Αντίο  από τον Παναθηναϊκό  στη Ευρωλίγκα ΤΗΥ

 

« Ο Παναθηναϊκός  επιστρέφει  εκεί που το μπάσκετ έπρεπε να είναι» έγραψε  στο Instagram ο Δηημ. Γιαννακόπουλος, συνδυάζοντας  με το σήμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας μπάσκετ».

Ο  ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Superfoods Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός  θα συνεχίσει το δικό του δρόμο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ αλλάζοντας διοργάνωση, ο οποίος από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα εφαρμόσει την ειλημμένη απόφαση αποχώρησης των «πρασίνων» από την Ευρωλίγκα ΤΗΥ  και συμμετοχής τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA.

Ο Γιαννακόπουλος έπειτα από   μια δημοσίευση  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά   τον Τεχνικό προπονητή  της Fenerbahce Doğuş Zeljko Obradovic, είχε προσελκύσει την αντίδραση των τούρκων φιλάθλων .

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού Superfoods Δημήτρης Γιαννακόπουλος  έπειτα από τις επικρίσεις των τούρκων φιλάθλων  είχε χρησιμοποιήσει  προσβλητικές  εκφράσεις  εναντίον των τούρκων φιλάθλων με αποτέλεσμα να αποκλεισθεί  για ένα χρόνο  από  τους αγώνες της Ευρωλίγκα ΤΗΥ.

Η ποινή  αυτή αργότερα μειώθηκε σε πέντε μήνες  για τον Παναθηναϊκό.

 ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ