Έφτασαν στον ΔΔΣ οι 2 αστροναύτες και ο 1 κοσμοναύτης

Προσδέθηκε στο ΔΔΣ το διαστημικό όχημα που μετέφερε τους Αμερικανούς αστροναύτες Μαρκ Βάντε Χέι και Τζο Άκαμπα και το Ρώσο κοσμοναύτη Αλεξάντερ Μισούρκιν

Έφτασαν στον ΔΔΣ οι 2 αστροναύτες και ο 1 κοσμοναύτης

 

Έφτασαν στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό οι 2 αστροναύτες και ο 1 κοσμοναύτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από την Εθνική Υπηρεσία Αεροναυπηγικής και Διαστήματος (NASA), το διαστημικό όχημα που μετέφερε τους Αμερικανούς αστροναύτες Μαρκ Βάντε Χέι και Τζο Άκαμπα και το Ρώσο κοσμοναύτη Αλεξάντερ Μισούρκιν έφτασε στον ΔΔΣ.

Ο πύραυλος που μετέφερε το διαστημικό όχημα Σογιούζ εκτοξεύτηκε από την αεροπορική βάση Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν τις πρωινές ώρες. Το διαστημικό όχημα γύρισε τέσσερις φορές γύρω από τη Γη πριν προσδεθεί με τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Οι Χέι, Άκαμπα και Μισούρκιν προστέθηκαν στην υπάρχουσα ερευνητική ομάδα του ΔΔΣ, τον Αμερικανό αστροναύτη Ράντι Μπρέσνικ, τον Ρώσο κοσμοναύτη Σεργκέι Ριαζάνσκι και τον Ιταλό αστροναύτη Πάολο Νέσπολι.

Η ομάδα θα πραγματοποιήσει πάνω από 250 επιστημονικές έρευνες κατά το επόμενο τετράμηνο σε διάφορα πεδία όπως η βιολογία, οι γεωεπιστήμες, την ανθρώπινη φυσιογνωμία και τα συνθετικά υλικά.

Οι Μπρέσνικ, Ριαζάνσκι και Νέσπολι θα επιστρέψουν στη Γη τον Δεκέμβριο.

Τα νέα μέλη της ομάδας θα παραμείνουν στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό μέχρι τον Φεβρουάριο του 2018.ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ