Εφαρμογή του TRT World αναδείχθηκε πρώτο σε δυο κατηγορίες σε διαγωνισμό της Google

Το κουίζ του TRT World στο Google Home και στο Amazon Alexa και Echo προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία ειδήσεων στους χρήστες

Εφαρμογή του TRT World αναδείχθηκε πρώτο σε δυο κατηγορίες σε διαγωνισμό της Google

 

Το TRT World αναδείχθηκε πρώτο στις κατηγορίες «Best app by students» (καλύτερη εφαρμογή από μαθητές) και «Best persona» (καλύτερη φυσιογνωμία) στο διαγωνισμό προγραμματισμού εφαρμογών της Google «Actions on Google Developer Challenge».

Στο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε σε 14 κατηγορίες και στην οποία συμμετείχαν χιλιάδες εφαρμογές, η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από μηχανικούς που ανέπτυξαν το Google Assistant και αξιολογούσαν τις εφαρμογές βάσει δημιουργικότητας, ποιότητας και χρήσης, ανέδειξε νικήτρια σε δυο κατηγορίες την εφαρμογή του TRT World.

Το κουίζ του TRT World στο Google Home και στο Amazon Echo προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία ειδήσεων στους χρήστες και ταυτόχρονα έχει πρόσβαση σε εκατομμύρια νοικοκυριά που χρησιμοποιούν αυτές τις έξυπνες συσκευές.

Ο γενικός διευθυντής της Τουρκικής Ραδιοτηλεόρασης (TRT), Ιμπραχίμ Ερέν, είπε ότι το κανάλι TRT World που εισήλθε στον χώρο των διεθνών ΜΜΕ πριν από δυο χρόνια, δίνει προτεραιότητα σε έξυπνες συσκευές όπως το Google Home και το Amazon Alexa που λειτουργούν με φωνητικές εντολές.

Ο Ερέν είπε ότι είναι ισχυροί σε βασικές ροές και διαδικασίες εργασίας που αποτελούν τη βάση της παροχής πλουσιότερης εμπειρίας σε ένα ευρύ φάσμα συστημάτων.

«Το TRT World είναι ένα από τα πρώτα ειδησεογραφικά ιδρύματα στη ροή εργασίας συντακτικής παραγωγής για μεταδόσεις στο Google Home και στο Alexa. Είμαστε το ίδιο ισχυροί στην ανάπτυξη νέων προϊόντων για την τηλεόραση, το διαδίκτυο, τα κινητά και τα γραπτά μηνύματα, όπως ακριβώς είμαστε και στην ειδησεογραφία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιμπραχίμ Ερέν.ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ