Βραβείο Emmy στην πολυαγαπημένη σειρά Kara Sevda

Πρωτιά στην ιστορία της τουρκικής τηλεόρασης

Βραβείο Emmy στην πολυαγαπημένη σειρά Kara Sevda

 

Η σειρά Kara Sevda που παρακολούθησαν σε δύο κύκλους και 74 επεισόδια εκατομμύρια θεατές στην Τουρκία και σε πάνω από 60 χώρες του πλανήτη, βραβεύτηκε με Emmy στην κατηγορία Τηλενουβέλα.

 

Στη διάρκεια της 45ης τελετής απονομής των Διεθνών Τηλεοπτικών Βραβείων Emmy που πραγματοποιήθηκε χθες στη Νέα Υόρκη, το βραβείο που απέσπασε η τουρκική σειρά αφήνοντας πίσω της τις αντιπάλους της από την Βραζιλία και τον Καναδά, παρέλαβαν η σκηνοθέτης Χιλάλ Σαράλ, η σεναριογράφος Μπουρτζού Γκιοργκιούν Τόπτας και ο CEO της εταιρείας παραγωγής Ay Yapım, Κερέμ Τσάταϊ.

 

​H σειρά Kara Sevda με πρωταγωνιστές τους Μπουράκ Όζτσιβιτ, Νεσλιχάν Ατάγκιουλ και Καάν Ουργκαντζίογλου και σε σενάριο Οζλέμ Γιλμάζ και Μπουρτζού Γκιοργκιούν Τόπτας, είναι η πρώτη τουρκική τηλεοπτική σειρά που βραβεύεται με το Διεθνές Βραβείο Emmy για σειρές που προβάλλονται εκτός Αμερικής.

 

Το βραβείο στην κατηγορία Δράμα απέσπασε η νορβηγική παραγωγή Mammon Il, το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας ο Κένεθ Μπράνα για την σειρά Wallender και της καλύτερης γυναικείας ερμηνείας η Άννα Φρίελ για τον ρόλο της στη Marcella.

 


Λέξεις-κλειδιά: βραβείο Emmy , Καρά Σεβντά , Kara Sevda

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ