Έκθεση Φωτογραφίας με αφορμή τις εκδηλώσεις της 23ης Απριλίου

Στη Μπούρσα θα διοργανωθεί το Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ της TRT

Έκθεση Φωτογραφίας με αφορμή τις εκδηλώσεις της 23ης Απριλίου

 

 

 

 

Έκθεση Φωτογραφίας με τον τίτλο «40 Χρόνια με Φωτογραφίες» διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με αφορμή το Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ της TRT για την 23η Απριλίου που θα φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Μπούρσα.

Στην εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Τεγιάρε, μετά από την ανάγνωση του εθνικού ύμνου κόπηκε η τούρτα του Παιδικού Φεστιβάλ 23ης Απριλίου.

Στην ομιλία που εκφώνησε ο νομάρχης της Μπούρσα Ιζεττίν Κιουτσούκ δήλωσε πως ο λαός της Μπούρσα θα φιλοξενήσουν τα παιδιά για 10 ημέρες.

Αφού σημείωσε πως νιώθουν ευχαρίστηση από τη διοργάνωση του φεστιβάλ στη Μπούρσα είπε:

«Όμορφα παιδιά του κόσμου νιώθουμε μεγάλη χαρά που σας φιλοξενούμε εδώ. Οι λέξεις μένουν ανεπαρκείς για να εκφράσουμε το πόσο ευτυχισμένοι, χαρούμενοι είμαστε που σας φιλοξενούμε εδώ. Καλώς ήρθατε στην Μπούρσα. Θα μείνετε εδώ 10 ημέρες. Θα παρουσιάσετε λαϊκούς χορούς, μουσικές και άλλες παραστάσεις. Επί 10 ημέρες θα δώσατε ομορφιές, χαρά και ευτυχία σε αυτή την πόλη. Οι κάτοικοι της Μπούρσα θα σας αγκαλιάσουν».

Μετά την ομιλία πραγματοποιήθηκε η εγκαινίαση της έκθεσης φωτογραφίας «40 χρόνια με τις Φωτογραφίες» που αποτελείται από τις φωτογραφίες των εκδηλώσεων 23ης Απριλίου.

 

 

 

 ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ