Туркиш Ерлајнс во Тунис избрана за „најдобра странска авиокомпанија“

На церемонијата „Туристички награди за златно патување“ во организација на една туристичка агенција во Тунис Турската авиокомпанија ТХЈ (Туркиш Ерлајнс) ја добри наградата „најдобра странска авиокомпанија на годината“

Туркиш Ерлајнс во Тунис избрана за „најдобра странска авиокомпанија“

Турската авиокомпанија ТХЈ (Туркиш Ерлајнс) во Тунис избрана за „најдобра странска авиокомпанија“.  

Според вестите објавени во тунискиот печат на крајот на неделата се одржа церемонија „Туристички награди за златно патување“ во организација на една туристичка агенција.

Награди беа доделени во 12 различни категории како „Најдобар хотел, најдобар туристички сајт, најдобар ресторан“, додека Турската авиокомпанија ТХЈ (Туркиш Ерлајнс) со гласовите на Тунижани ја добри наградата „најдобра странска авиокомпанија на годината“.

Наградата во име на Турската авиокомпанија ТХЈ (Туркиш Ерлајнс) ја прими генералниот директор на компанијата во Тунис Окан Улуоџак.Слични вести