(фОТОГАЛЕРИЈА) Госпоѓа Емине Ердоган беше домаќин на Фатумата Баров

Госпоѓа Емине Ердоган беше домаќин на Фатумата Баров |

Госпоѓа Емине Ердоган беше домаќин на Фатумата Баров

Госпоѓа Емине Ердоган, сопругата на претседателот Ердоган беше домаќин на Фатумата Баров, сопругата на претседателот на Гамбија.


Тагови: сопругата на претседателот на Гамбија , домаќин , сопругата на претседателот Ердоган , Госпоѓа Емине Ердоган