(фОТОГАЛЕРИЈА) Госпоѓа Емине Ердоган беше домаќин на Фатумата Баров

Госпоѓа Емине Ердоган беше домаќин на Фатумата Баров

Госпоѓа Емине Ердоган, сопругата на претседателот Ердоган беше домаќин на Фатумата Баров, сопругата на претседателот на Гамбија.


Тагови: сопругата на претседателот на Гамбија , домаќин , сопругата на претседателот Ердоган , Госпоѓа Емине Ердоган