(ФОТОГАЛЕРИЈА) Неколку фотографии од операцијата „Маслиново гранче“

Неколку фотографии од операцијата „Маслиново гранче“ |

Неколку фотографии од операцијата „Маслиново гранче“

Неколку фотографии од операцијата „Маслиново гранче“ на Турските вооружени сили во Африн


Тагови: операцијата „Маслиново гранче“ , Неколку фотографии , ФОТОГАЛЕРИЈА