(ФОТОГАЛЕРИЈА) Претседателот Ердоган престојуваше во посета на Ватикан

Претседателот Ердоган престојуваше во посета на Ватикан |

Претседателот Ердоган престојуваше во посета на Ватикан

Претседателот Реџеп Тајуип Ердоган престојуваше во посета на Ватикан.

По пречекот со видоки државни почести, претседателот Ердоган одржа тет-а тет средба со духовниот лидер на римокатоличкиот свет папата Францискус.


Тагови: папата Францискус , римокатоличкиот свет , духовниот лидер , тет-а тет средба , Ватикан , Претседателот Реџеп Тајуип Ердоган