Судири на ерменско-азербејџанската линија на фронтот

Во судирите на линијата на фронтот загина еден војник кој се обидуваше да ја спречи провокацијата на ерменската армија

Судири на ерменско-азербејџанската линија на фронтот

Во судирите на ерменско-азербејџанската линија на фронтот загина еден азербејџански војник.

Во соопштението кое беше објавено од страна на Министерството за одбрана на Азербејџан беше истакнато дека во судирите на линијата на фронтот загина војникот Султан Шахвеледов кој се обидуваше да ја спречи провокацијата на ерменската армија.

Министерството изрази сочувство на семејството и блиските на шехидот кој загина на бојното поле.Слични вести