Издајничката чета ФЕТО ќе ја исфрлиме и од Балканот

Претседателот Реџеп Тајип Ердоган престојува во посета на Нови Пазар.

Издајничката чета ФЕТО ќе ја исфрлиме и од Балканот

Денес претседателот Реџеп Тајип Ердоган престојува во посета на Нови Пазар.

Во говорот што го одржа пред зградата на општината Нови Пазар во Србија претседателот Ердоган рече дека издајничката организација ФЕТО ќе ја исфрлиме и од Балканот, исто како што ја исфрливме од Турција.Слични вести