Одлуката на САД за вооружена поддршка на ПКК/ЈПГ ќе се одрази и врз нашите одлуки

Одлуката на САД за вооружена поддршка на ПКК/ЈПГ ќе се одрази и врз нашите одлуки

Одлуката на САД за вооружена поддршка на ПКК/ЈПГ ќе се одрази и врз нашите одлуки

Претсдетаелот Реџеп Тајип Ердоган рече дека одлуката на САД за вооружена поддршка на терористичката организцаија ПКК/ЈПГ ќе се одрази и врз нашите одлуки.Слични вести