Воздушната операција на ТВС на северот на Ирак

Во воздушната операција беа неутрализирани 10 приврзаници на сепаратистичко-терористичката организација

Воздушната операција на ТВС на северот на Ирак

Во воздушната операција на Турските вооружени сили (ТВС) на подрачјето Авашин-Басјан на северот на Ирак биле неутрализирани 10 терористи.

Во соопштението што беше објавено од страна на Генералштабот беше истакнато дека вчера беше извршена воздушна операција на подрачјето Авашин-Басјан на северот на Ирак.

Во воздушната операција беа неутрализирани 10 приврзаници на сепаратистичко-терористичката организација.Слични вести