Turcia la targul alimentar din Coreea de Sud

Turcia la targul alimentar din Coreea de Sud

Turcia la targul alimentar din Coreea de Sud

In Coreea de Sud s-a organizat un program cuprinzator de evenimente pentru promovarea produselor alimentare ale Turciei, care sunt exportate pe pietele mondiale.
Cel mai important targ alimentar din Coreea de Sud, Food Week Korea, va fi organizat ın perioada 25-28 octombrie unde vor avea loc de doua ori pe zi evenimente de degustare la standul turc, cu participarea de importatori, distribuitori, reprezentanti ai publicului, membri ai presei și vizitatori din Coreea de Sud.
In cadrul activitatilor de branding a Ministerului Economiei ale produselor turcești ın strainatate, de creare unei imagini ale produselor turcesti și Programul de sustinere TURQUALİTY, Sindicatele Exportatorilor din Marea Egee au organizat activitatea de promovare ın presa și degustare ın Seul, capitala Coreei de Sud.
La targul alimentar Food Week Corea la care participa 5 asociatii ale Uniunii Exportatorilor din Marea Egee, se vor promova produsele turceşti printre care smochine uscate, caise uscate, stafide, tomate uscate, ulei de masline, bob, cimbru, salvie, paste și bulgur.
Alimentele preparate pe gustul din Orientul Indepartat cu folosirea produselor alimentare turcești, vor fi introduse de bucatarul-șef turc İbrahim Önen.
Cei mai speciali oaspeti ai activitatii de promovare vor fi artiştii filmului Ayla, care a fost nominalizat la premiul Oscar și a prezentat o poveste dramatica despre relatia dintre cele doua tari.
In urma premierii de gala pe 27 octombrie ın Coreea de Sud, film care exploreaza drama unui soldat turc care a participat la razboiul coreean, subofiterul Süleyman Dilbirliği, şi povestea unei fetite coreene care și-a pierdut familia ın razboi, actorii Kim Seol și Ismail Hancıoğlu vor participa la activitatatile de publicitate din cadrul targului.

 


Etichete: ayla , film , alimentar , sud , coree , targ

Ştiri din aceeaşi categorie