Președintele Erdogan la întrunirea guvernatorilor provinciilor

Recep Tayyip Erdogan, a evaluat cele mai importante subiecte incluse pe ordinea de zi la reuniunea extinsă a guvernatorilor provinciilor

Președintele Erdogan la întrunirea guvernatorilor provinciilor

Președintele și liderul Partidul Justiției și Dezvoltării (AK) Recep Tayyip Erdogan, a evaluat cele mai importante subiecte incluse pe ordinea de zi la reuniunea extinsă a guvernatorilor provinciilor la sediul central al partidului.

Președinte a accentuat că Turcia din zi în zi se confruntă cu atacurile tactice desfășurate de cercurile care sunt împotriva dezvoltării Turciei și unele atacuri după opinia lui sunt menite să îndepărteze atenția și eforturile țării de la evenimentele critice din regiune.

Erdogan a spus:

”Cei care nu reușesc să pună țara în genunchi din punctul de vedere politic, social, diplomatic, militar și economic vin în fiecare zi cu un joc sau complot nou. Dar noi deja nu numai rezistăm și ne apărăm dar și aplicăm planul jocului nostru. Deci, cu alte cuvinte, consolidând apărarea noi nu neglijăm și atacul.”

„Nu putem suporta atitudinea ipocrită fața de țara noastră a anumitor state cu care colaborăm pe mai multe platforme.”

„Urâțenia acțiunilor pe la spatele nostru ai celor care promit orice și dau orice garanții când suntem față în față, nu mai poate fi ascunsă. Această suliță nu mai poate fi ascunsă în sac."

Accentuând că cei care de ani de zile ne acuzau că nu luptăm împotriva terorismului acum mână în mână cu organizațiile teroriste fac ordine în regiune, președintele a spus:

”Cei care spun că ținta lor principală în combaterea terorismului este Daesh, acum se luptă împotriva Daesh împreună cu organizațiile teroriste cum ar fi PYD/YPG, ramura siriană organizației teroriste separatiste PKK.Ştiri din aceeaşi categorie