Omer Celik despre moartea lui Khashoggi

Omer Celik a răspuns întrebărilor jurnaliștilor la sediul central al partidului AK.

Omer Celik despre moartea lui Khashoggi

Purtătorul de cuvânt al Partidului Justiției și Dezvoltării, Omer Celik, a spus că detaliile morții jurnalistului saudit Khashoggi vor fi dezvăluite iar cei responsabili pentru moartea lui  vor fi pedepsiți.

Omer Celik a răspuns întrebărilor jurnaliștilor la sediul central al partidului AK.

Evaluând cazul asasinării jurnalistului Khashoggi, Celik a calificat incidentul ca fiind o crimă complicată, menționând că au fost depuse multe eforturi pentru a mușamaliza această crima oribilă.

Çelik a declarat că „rezultatele vor fi dezvăluite iar cei responsabili vor fi pedepsiți astfel ca nimeni să nu se mai gândească vreodată la astfel de lucruri”, menționând următoarele:

„Republica Turcia este un stat sigur. Este un stat care are grijă să-și susțină afirmațiile cu dovezi legale. Toată lumea își poate permite să facă anumite speculații, însă nou  nu putem.”

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi a dispărut după vizita oficială la Consulatul General al Arabiei Saudite din Istanbul la 2 octombrie 2018.

Autoritățile Arabiei Saudite au anunțat în data de 20 octombrie că Khashoggi a fost ucis într-o ceartă și o altercație în clădirea Consulatului.Ştiri din aceeaşi categorie