Kara Sevda (Dragostea Infinită) - primul serial turcesc care a câștigat un premiu Emmy

Kara Sevda (Dragostea Infinită) - primul serial turcesc care a câștigat un premiu Emmy

Kara Sevda  (Dragostea Infinită) - primul serial turcesc care a câștigat un premiu Emmy

Serialul ”Kara Sevda” (Dragoste infinită), urmărit de milioane de telespectatori în Turcia și în mai mult 60 de țări timp de două sezoane (74 episoade) a obținut premiul la cea de-a 45-a ediție a International Emmy Award la categoria ”Telenovela”.
În cadrul celei de-a 45-a ediție a International Emmy Award care a avut loc ieri la New York, telenovela turcă 'Kara Sevda', lăsând în urmă adversarele canadiană și braziliană, a fost aleasă pentru a primi premiul la această categorie.  

Producătoarea telenovelei, Hilal Saral, una dintre scenariștii Burcu Gorgun Toptaș și președinte-director general al companiei Ay Yapim au primit premiul telenovelei.   
Serialul Kara Sevda, cu Neslihan Atagul, Burak Ozcivit  și Kaan Urgancioglu în rolurile principale, a intrat în istoria Televiziunii Turce ca primul serial turcesc care a câștigat premiul Emmy International.
La ceremonia de decernare a premiilor Norvegia a primit premiul acordat celui mai bun serial dramatic pentru 'Mammon II', premiul pentru cel mai bun actor masculin i-a fost acordat irlandezului Kenneth Branagh pentru rolul său din 'Wallander', și cea mai bună actriță a fost desemnată Annei Friel, pentru rolul său din serialul 'Marcella.Ştiri din aceeaşi categorie