Revista presei - 19.07.2018

Revista presei - 19.07.2018

Revista presei - 19.07.2018

Ziarul HaberTurk relevă: "Starea de urgență s-a încheiat”

Starea de urgență declarată în Turcia pe 24 iulie 2016 după tentativa eșuată de lovitură de stat executată de organizația teroristă Fetullahistă pe 15 iulie 2016 și prelungită de 7 ori a expirat noaptea la ora 01:00.

Cotidianul Star titrează: "Trei priorități principale în sectorul energetic”

Ministrul energiei și resurselor naturale, Fatih Dönmez, a spus: "Am determinat trei priorități pentru perioada următoare. Acestea sunt durabilitatea financiară, durabilitatea politică și participarea."

Ziarul Sabah notează: „Turcia fondează bursa de gaze naturale ”

Turcia care și-a consolidat rolul  în sectorul energetic a încheiat lucrările pentru fondarea bursei energetice de gaze naturale. Astfel Turcia, devenind un centru de comercializare a gazelor naturale, va juca un rol activ în determinarea prețurilor. ”

Cotidianul Star scrie: „Declarația gigantului comerțului electronic privind Turcia”

Directorul companiei chineze de comerț electronic și mobil Alibaba.com, care a cumpărat compania turcă de comerț electronic Trendyol, Michael Evans, a declarat că vor continua să investească în Turcia.

Ziarul Hürriyet relatează: "Fetele de la Munzur în apele Italiei”

Râul Munzur de la Tunceli este  unul dintre cele mai bune trasee de rafting din Turcia și din lume. O echipă de rafting a fost înființată în luna februarie în vederea promovării regiunii și dezvoltării acestui sport. Membrele echipei au intrat în naționala  Turciei care va juca la Campionatul Mondial de Rafting care se va desfășura în Italia în perioada 20-25 iulie.


Etichete: presa turcă

Ştiri din aceeaşi categorie