TRT aniversează 50 de ani de televiziune

Televiziunea TRT a fost înființată la la 31 ianuarie 1968

TRT aniversează 50 de ani de televiziune

Cea de-a 50-a aniversare a televiziunii TRT, care a început difuzarea primelor emisiuni televizate la 31 ianuarie 1968, a fost sărbătorită într-un eveniment special la Istanbul.

Viceprim-ministrul Bekir Bozdag și ministrul transportului, afacerilor maritime și comunicațiilor, Ahmet Arslan, precum și mulți alți invitați au participat la acest eveniment.

Viceprim-ministrul Bozdag a reamintit că TRT, prezintând multe povești de succes, a servit drept școală pentru națiunea turca pe parcursul întregii sale istorii.

Ministrul transportului, afacerilor maritime și comunicațiilor, Ahmet Arslan, în discursul său despre TRT a spus că oferă o difuzare de calitate înaltă, și oriunde în lume ne-am afla ne oferă  știri actuale despre  Turcia și întreaga lume.

Directorul General al TRT Eren și-a început discursul cu urările de succes Forțelor Armate în operațiunea ”ramura de măslin”, condoleanțele familiilor celor căzuți și urările de însănătoșire grabnică celor răniți. Eren a spus că astăzi TRT difuzează în Turcia și în întreaga lume prin 17 sateliți în 41 de limbi, are 14 posturi de televiziune și 14  posturi de radio. Directorul a accentuat de asemenea că prioritățile TRT sunt valorile naționale și conștiința comună. Eren, a anunțat că Jocurile Olimpice de Iarnă, care vor începe pe 9 februarie, și Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo în 2020 vor putea fi urmărite pe ecranele TRT.

În cadrul evenimentului au fost prezentate imagini nostalgice și filmele de promovare, acoperind cei 50 de ani ai televiziunii TRT.


Etichete: aniversare , TV , TRT

Ştiri din aceeaşi categorie