Akinci bisedon me Pence për Konferencën e Qipros
Ëshëk: Deri në 2030 në vend të avionit F-16, Turqia do të ngrejë në qiell avionin e vet luftarak
Koment - Anëtarësimi i Malit të Zi në NATO dhe tensioni me Rusinë
Emiri i Katarit i dërgon nga një telegraf urimi Mbretit Selman dhe Princit trashëgimtar
Presidenti Erdogan zhvillon një bisedë telefonike me mbretin Selman të Arabisë Saudite
Biznesmenët turq zhvilluan një vizitë të frytshme në Katar
Në operacionet e muajit të fundit janë neutralizuar gjithsej 191 terroristë
Besimi në ekonomi dhe stabiliteti pas referendumit, pasqyrohet pozitivisht në ekonominë e Turqisë
Francë – "Krisje" tek aleatët “MoDem” të Presidentit Macron, edhe dy dorëheqje të tjera
Hatusha, kryeqyteti i një superfuqie antike në mes të Anadollit
RUBRIKAT TEMATIKE
TURQIA
BOTA
BALLKANI
JETA DHE SHËNDETI
EKONOMIA
KULTURA DHE ARTI
SHKENCA DHE TEKNOLOGJIA
SPORTI
OPINIONE

Bizden Ezgiler