Konkursi i Muajit

Pyetja për muajin dhjetor është:

Sa rekorde botërore ka thyer në karrierën e tij kampioni olimpik, i Botës dhe Evropës peshëngritësi kombëtar turk Naim Sulejmanollu (Naim Süleymanoğlu), i cili u nda nga jeta më 18 nëntor 2017?  

A) 36

B) 46

C) 56

Tre pjesëmarrësve, që do të na dërgojnë përgjigjen e saktë dhe do të përcaktohen si fitues me shortin, që do të hidhet mes dëgjuesve dhe vizitorëve të faqes së internetit, Radio Zëri i Turqisë do t’u dërgojë nga një dhuratë

Përgjigjet mund t’i dërgoni deri më datë 31 dhjetor 2017 duke plotësuar formularin e mëposhtëm. Ju lutemi plotësoni të gjitha hapësirat, duke shkruar të plotë edhe adresën tuaj postare. Gjithashtu përgjigjet e konkursit mund ti dërgoni edhe me faks në numrin: +90-312-463-34-54.

Të gjithë pjesëmarrësve u urojmë suksese.


Përgjigju Konkursit të Muajit