Programi Javor

 

PROGRAMI JAVOR I ZËRIT TË TURQISË

Çdo ditë në satelit dhe www.trt.net.tr/shqip

[15:30-16:30 (UTC +1)]

=====================================================

JANAR – MARS 2017

=====================================================

E hënë

Lajmet

Pasqyra e Shtypit Turk

Interval muzikor

Analizë-Aktualitet

Interval muzikor

Kosova në Fokusin Javor

Konkursi i Muajit

Interval muzikor

*****

E martë

Lajmet

Pasqyra e Shtypit Turk

Interval muzikor

Nga Perspektiva e Turqisë

Interval muzikor

Agjenda Shqiptare

Interval muzikor

Konkursi i Muajit

Interval muzikor

*****

E mërkurë

Lajmet

Pasqyra e Shtypit Turk

Interval muzikor

Pasqyra e Shtypit Botëror

Interval muzikor

Ekonomia Botërore

Interval muzikor

Agjenda Ballkanike

Konkursi i Muajit

Interval muzikor

*****

E enjte

Lajmet

Pasqyra e Shtypit Turk

Interval muzikor

Lindja e Mesme nga Këndvështrimi i Turqisë

Interval muzikor

Kronikë nga Anadolli

Interval muzikor

Konkursi i Muajit

Interval muzikor

*****

E premte

Lajmet

Pasqyra e Shtypit Turk

Interval muzikor

Marrëdhëniet Turqi-BE

Interval muzikor

Sporti Botëror

Interval muzikor

Konkursi i Muajit

Interval muzikor

*****

E shtunë

Lajmet

Pasqyra e Shtypit Turk

Interval muzikor

Arsimi i Lartë në Turqi

Interval muzikor

Mësojmë Turqisht

Interval muzikor

Ekonomia Botërore

Konkursi i Muajit

Interval muzikor

*****

E diel

Lajmet

Pasqyra e Shtypit Turk

Interval muzikor

Lindja e Mesme nga Këndvështrimi i Turqisë

Interval muzikor

Ndërgjegjësimi Mjedisor

Interval muzikor

Marrëdhëniet Turqi-BE

Interval muzikor

Konkursi i Muajit

Interval muzikor