Inaugurimi i Kishës në Stamboll bëhet me pjesëmarrjen e autoriteteve të larta turke dhe bullgare

Kisha Demir (Kisha Ortodokse Bullgare e Shën Stefanit) | Personalitete të larta turke dhe bullgare morën pjesë në inaugurimin e kishës së restauruar, për të përmbushur obligimet e besimtarëve ortodoks, që banojnë në Stamboll dhe më gjerë.

Kisha Demir (Kisha Ortodokse Bullgare e Shën Stefanit)

Presidenti Rexhep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdoğan) tha se inaugurimi i Kishës Demir (Kisha Ortodokse Bullgare e Shën Stefanit) është një mesazh shumë i rëndësishëm për komunitetin ndërkombëtar.


Fjalët Kyçe: marrëdhëniet Turqi-Bullgari , Bojko Borisov , Binali Yildirim , Presidenti Recep Tayyip Erdogan , Stamboll , Kisha Ortodokse