Me mijëra armë gjenden në një depo gjigande të nëndheshme në Afrin

Afrin | Gjatë aktiviteteve të kërkim/zbulimit në bazë të operacionit “Dega e Ullirit” në zonën rurale të Afrinit u gjet një depo gjigande armësh me 12 dhoma, që i përkiste organizatës separatiste terroriste YPG/PKK.

Afrin

Në veri të Afrinit zbulohet një depo gjigande armësh 150 metra e gjatë e armëve dhe municioneve, e ndërtuar me mure të fortifikuara betoni nën tokë, për tu mbrojtur nga avionët luftarakë dhe goditjet e artilerisë.


Fjalët Kyçe: depo armësh , operacioni “Dega e Ullirit” , Ushtria e Lirë Siriane , Forcat e Armatosura Turke , Afrin