Në vende të ndryshme të Ballkanit vazhdon procesi i votimit për zgjedhjet e 24 qershorit në Turqi

Kosovë | Procesi i votimit për zgjedhjet e 24 qershorit vazhdon i qetë.

Kosovë

Qytetarët turq që jetojnë jashtë vendit vazhdojnë të votojnë për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare (për legjislaturën e 27-të) që do të mbahen në 24 qershor në Turqi.


Fjalët Kyçe: Maqedonia , Shqipëria , Kosova , Bosnjë-Hercegovinë , Ballkani