Astana shpall gjendje emergjente për shkak të stuhisë së dëborës

Shërbimi Meteorologjik i Kazakistanit përmes një komunikate me shkrim njofton se shpejtësia e rënies së stuhisë së dëborës do të arrijë deri në 30 metra në sekondë dhe temperaturat do të bien deri në minus 25 gradë celsius.