VIDEO - Portugali - 62 të vdekur nga zjarret që kapluan pyjet

Për shkak të zjarreve që ranë në pyje përreth qytetit Pedrogao Grande në Portugalinë Qendrore, që në natën mes së shtunës dhe të dielës mori jetët e 62 njerëzve në Portugali është shpallur tre ditë zie kombëtare.