Shiten me një shifër rekord perlat e Marie Antonetës (me titra)

Varësja e mbretëreshës franceze, Marie Antoneta është shitur me një çmim rekord në një ankand që është mbajtur në Gjenevë të Zvicrës. Gjerdani me margaritar dhe i zbukuruar me diamant është shitur për 32 milionë franga zvicerane, si pjesë e një koleksioni bizhuterish të nxjerra në ankand.