Ura e parë në botë e punuar me printer 3D

Në Holandë përurohet ura e parë në botë e punuar me printer 3D. Kjo urë e gjatë 8 metra me një kapacitet të mbajë 40 kamionë, aktualisht përdoret nga këmbësorët dhe çiklistët. Ndërtimi i kësaj ure u mori kohë 3 muaj punonjësve të ndërtimtarisë dhe të Universitetit. Holanda është vendi i tretë në botë pas ShBA-së dhe Kinës, e cila me printer 3D punon mbi ndërtime të betonit.    


Fjalët Kyçe: Kinë , ShBA , Holandë , printer 3D , ura