Atleti turk Kampion i Evropës në 200 metra

Ramil Guliyev garën 200 metra për meshkuj në Kampionatin Evropian të Atletikës në Berlin e përfundoi në kohën 19,76 sekonda, duke thyer rekordin e Kampionatit dhe të Turqisë.