Erdogan dhe Putin vendosin pjesën kyçe të gazsjellësit ‘TurkStream’

Me një ceremoni organizuar të hënën në Stamboll me pjesëmarrjen e Presidentit Erdoan dhe homologut të tij rus është zbritur në Detin e Zi tubi i fundit i pjesës nënujore të gazsjellësit ‘Rrjedha Turke’.