Helikopteri turk “ATAK”, tmerri i terroristëve

Helikopterët, e prodhuar me mundësi vendore dhe kombëtare, “ATAK” vazhdojnë të jenë tmerri i terroristeve në operacionin “Dega e Ullirit”.