Teknofest, festivali i risisë për potencialin e teknologjisë turke

Krahas shfaqjeve dhe garave të ndryshme të zhvilluara në kuadër të Festivalit të parë të Aeronautikës, Hapësirës dhe Teknologjisë së Turqisë edhe avioni reaktiv “Soloturk” dha një shfaqje duke fluturuar në qiellin e Stambollit.