Ushtarët izraelitë të pamëshirshëm, rrahin të riun palestinez me Sindromë Down

Ushtarët izraelitë vijnë herë pas here në rendin e ditës me mizorinë e tyre ndaj fëmijëve palestinezë dhe këtë radhë u shfaqën me një paturpësi tjetër në qytetin e pushtuar, El Halil. 29-vjeçari me sindromë down, Muhammed Tavil u mor nën arrest duke u dhunuar në mes të rrugës. Për më tepër kjo nuk ishte hera e parë... Ushtarët izraelitë edhe më parë kishin ndërhyrë në mënyrë të tillë ndaj një të riu tjetër palestinez me sindromë down.