Svetsko prvenstvo 2018: Iran - Maroko 1:0

Navijači Maroka i Irana kao i navijači iz različitih delova Rusije i Finske ulice Saint Petersburga su pre samog meč pretvorili u pravi karneval

Svetsko prvenstvo 2018: Iran - Maroko  1:0

Reprezentacija Irana je u grupi "B" Svjetskog fudbalskog prvenstva u Rusiji golom u poslednjim minutama meča slavila protiv selekcije Maroka sa 1:0.

Gledaoci su u prvom poluvremenu meča videli mali broj izglednih prilika s obe strane, a na odmor se otišlo kod rezultata 0:0.

U nastavku skoro ista igra, uz to da je selekcija Irana u petoj minuti sudijske nadoknade autogolom Aziza Bouhaddouza ipak uspela doći do veoma važne pobede u 1. kolu grupe "B".

S druge strane, navijači Maroka i Irana kao i navijači iz različitih delova Rusije i Finske ulice Saint Petersburga su pre samog meč pretvorili u pravi karneval.

Ljubitelji fudbala su, noseći nacionalne zastave i obučeni u šaroliku tradicionalnu odeću, privukli veliku pažnju u ruskom gradu.

Svečanom ceremonijom na moskovskom stadionu "Luzhniki" u četvrtak je otvoreno Svetsko prvenstvo u nogometu na kojem će se za titulu prvaka sveta boriti ukupno 32 reprezentacije.

Tokom Svetskog prvenstva odigrat će se ukupno 64 utakmice, a finalni meč na rasporedu je 15. jula i igraće se u Moskvi.Povezane vesti